QUI SOM

NOSALTRES

Proves d'il·luminació a la Sagrada Família
en el projecte final de carrera d' Eric Marti

R.Marti Callis S.A som una empresa familiar de serveis formada per 22 professionals que ens dediquem a executar projectes i instal·lacions d’aigua, gas, electricitat, il·luminació, climatització, energies renovables, mobilitat elèctrica, construcció i rehabilitació, tant per empreses com per particulars. També disposem d’una ferreteria oberta al públic amb subministrament industrial a empreses i entitats.

El nostre àmbit d’actuació principal és l’àrea metropolitana de Barcelona, tot i que també acomplim actuacions a la resta de Catalunya.

Il·luminacio de la Cripta del Pare Claret a VIC

Il·luminació efectuada el 1984 per Ramon Marti de la Casa Batlló de Barcelona

Manel, Pilar i Eric a l'antiga ferreteria

La nostra
història

L’activitat es va iniciar el 1965, i ara ja és la tercera generació de la família qui dirigeix l’empresa.

Ubicats a Sant Adrià de Besos, en els seus inicis en Manel Marti i la Pilar Callis van obrir una petita botiga de subministrament de material d’instal·lació, on oferien serveis de reparació d’electrodomèstics i petites instal·lacions elèctriques i de lampisteria.

Amb el pas dels anys, l’activitat va anar creixent i ja, sota la direcció d’en Ramon Marti i la Francesca Bonet, es va traslladar al local a l’avinguda de la Platja 70 de Sant Adrià de Besos i es van ampliar els serveis que s’oferien als clients.

L’il·luminació de la Casa Batlló

Es va afegir l’apartat de reformes, construcció, il·luminació (amb l’il·luminació de la Casa Batlló el 1984, com a fita més destacable) i d’instal·lacions d’aigua, gas i climatització.

Creixement i noves línies d’activitat

El 1984 l’empresa es va convertir en Societat Anònima, i el 1995, va ser de les 5 primeres empreses de l’estat en ser reconeguda com a Punt de Servei Homologat per Fecsa. La col·laboració amb l’actual Endesa com a Punt de Servei va durar més de vint anys.

Amb la incorporació de la tercera generació de la família, l’Olaf i l’Eric Marti, es van afegir noves línies d’activitat, com el manteniment de comunitat de veïns, residencies o grans empreses, com TUSGSAL o el BCIN i l’ampli ventall de les energies renovables i la mobilitat elèctrica.

Des de 2020. som agents de Fenie Energia, com a comercialitzadora de llum i gas.

Direcció

Actualment, l’empresa està dirigida per l’Eric Marti, enginyer industrial, que a la vegada participa activament en el teixit associatiu de Catalunya, ja que ostenta el càrrec de president d’AEMIFESA gremi d’instal·ladors del Barcelonès nord i Baix Maresme).

És membre de la Junta directiva de Pimec, forma part de l’executiva del Maresme i, a la vegada, és un dels vicepresidents de Pimec Metall.  També és membre del consell del Barcelonès nord i del Grup de Transició Energètica de la Cambra de Barcelona, i forma part de l’executiva i és el Cap de la comissió elèctrica de FegicatFederació de Gremis d’instal·ladors de Catalunya.

En la seva qualitat de representant dels instal·ladors, també forma part com a Vocal de l’Òrgan de Govern de TÜV Rheinland (òrgan consultiu).

Objectiu

El nostre objectiu és donar un servei integral i de qualitat als nostres clients, sobre la base de la confiança, seriositat i el coneixement tècnic que sempre mantenim actualitzat gràcies a la formació continua.

Per R.Marti Callis S.A, no hi ha cap client petit.